јонче

Јонче Христовски - Виното и песната

Јонче Христовски - Стари баби

Македонска народна песна од Јонче Христовски СТАРИ БАБИ Мори баби сакаат гнили круши, за срамота, ама срам...

Јонче Христовски - Месила баба зелникот/Jonce Hristovski - Mesila baba zelnikot

Емисија: Зурли трештат на сред село 07 Јонче Христовски - Месила баба зелникот Режисер: Благоја Марковски...

Јонче Христовски - Отишла Санда на гости

АНПО „Јонче Христовски“ - Скопје (Годишен концерт 04.12.2018)

Ансамбл за народни песни и ора „Јонче Христовски“ - Скопје Ensemble for folk songs and dances "Jonce Hristovski" Skopje (Годишен конце...

Јонче Христовски - Сватот посака да се напие

ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ - БИТОЛЧАНИ МЕРАКЛИИ (BY RADIO MREZA 89)

НАЈУБАВИТЕ НЕШТА ВО ЖИВОТОТ СЕ БЕСПЛАТНИ, ЗАТОА СЛУШАЈТЕ РАДИО МРЕЖА 89! 24 ЧАСА ДОСТАПНИ НА http://radiomreza89.webs.com/

Јонче Христовски - Лек за вљубени/Jonce Hristovski - Lek za vljubeni

Емисија: БОЕМСКА НОЌ 06 Јонче Христовски - Лек за вљубени Режисер: Благоја Марковски Производство: МТВ/МРТ 1996.

ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ - ЛЕК ЗА ВЉУБЕНИ/JONCE HRISTOVSKI - LEK ZA VLJUBENI

Емисија : ЛЕК ЗА ВЉУБЕНИ 01 Јонче Христовски - Лек за вљубени (MIX) Режисер: Благоја Марковски Производство...

Јонче Христовски - Врана коња јавам јас/Jonce Hristovski - Vrana konja javam jas

Емисија: БЕЛЕГЗИЈА 01 Јонче Христовски - Врана коња јавам јас Режисер: Благоја Марковски Производство: МТВ/МР...

Јонче Христовски - Болко моја/Jonče Hristovski - Bolko moja

Циклус емисии: МОЈАТА СЛИКА ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 07 Јонче Христовски - Болко моја Музички уредник: Тоде Спасовск...

Јонче Христовски - Куќа имам на Пелистер

http://mk.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B5_%D0%A5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%81% ...

Јонче Христовски - Ајде болно лежи мојто либе/Jonce Hristovski - Ajde bolno lezi mojto libe

Емисија: БЕЛЕГЗИЈА - Дарувајте го бовчалок мелезен 05 Јонче Христовски - Ајде болно лежи мојто либе Режисер:...

Jonce Hristovski - Edno ime imame - Јонче Христовски - едно име имаме

Jonce Hristovski - Edno ime imame - Јонче Христовски - A Macedonian Masterpiece Едно Име Имаме Покрај Егеј, Македонци покрај Варда...

Јонче Христовски ~ Маро, Мацо

Copyright © rights reserved. https://www.youtube.com/watch?v=GqlpQ0uCoI8.

Јонче Христовски - Свири гитаро/Jonche Hristovski - Sviri gitaro

Јонче Христовски - Свири гитаро Уредник: Љубе Цветановски Музички соработник: Јонче Христовски Режисер:...

Јонче Христовски - Кумот посакал да се напие/Jonce Hristovski - Kumot posakal da se napie

Емисија: РАСПЕАНА МЕАНА 02 Јонче Христовски - Кумот посакал да се напие Производство на РТС/МТВ/МРТ.

Јонче Христовски - Животе мој/Jonče Hristovski - Živote moj

Циклус емисии: МОЈАТА СЛИКА ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 08 Јонче Христовски - Животе мој Музички уредник: Тоде Спасовск...

Mekadonsko devojče - Jonče Hristovski / Македонско девојче - Јонче Христовски

Јонче Христовски - Куќа имам на Пелистер/Jonce Hristovski - Kukja imam na Pelister

Емисија: Пејачи и песни - ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 04 Јонче Христовски - Куќа имам на Пелистер Режисер: Благој Андреев...

Јонче Христовски - Ој бербери мајстори/Jonce Hristovski - Oj berberi majstori

Емисија: Пејачи и песни - ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 05 Јонче Христовски - Ој бербери мајстори Режисер: Благој Андреев...

ТАНЕЦ и Јонче Христовски - Калајџиско оро/TANEC i Jonče Hristovski - Kalajdžisko oro

Циклус емисии: МОЈАТА СЛИКА ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 02 ТАНЕЦ и Јонче Христовски - Калајџиско оро Музички уредник:...

САРДИСАЛ АСКЕР- Јонче Христовски

САРДИСАЛ АСКЕР- ГОЦЕ ФЕСТ 1990/ Песна за Гоце Делчев/ музика и текст: Јонче Христовски; аранжман: Ѓорѓи Димчевс...

И ние сме деца на Македонија-Јонче Христовски -Αрχ,ΜΡΤ

I nie sme deca na Makedonija.Jonce Hristovski.

Годишен концерт - Ансамбл „Јонче Христовски“ - Скопје

Годишен концерт на ансамбл за народни песни и игри „Јонче Христовски“ - Скопје 21.12.2014.

Јонче Христовски и Трпе Череповски - Се скарале, море се степале

Јонче Христовски - Ти се колнам МАКЕДОНИЈО/Jonče Hristovski - Ti se kolnam MAKEDONIJO

Циклус емисии: МОЈАТА СЛИКА ЈОНЧЕ ХРИСТОВСКИ 05 Јонче Христовски - Ти се колнам МАКЕДОНИЈО Музички уредник:...